Corriente Marxista Internacional

 

A l'atenció de:

• Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona

Fax 934027500 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

• Ignasi Armengol, director general Autobusos TMB

Assumpta Escarp, presidenta de TMB

Fax: 932987300 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


• Copia als conductors de TMB: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

i al Sindicat d'Estudiants Fax 933 248 325 - Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

RESOLUCIÓ DE RECOLZAMENT

 

Ell conductors d'autobús urbà de Barcelona, de l'empresa municipal TMB, porten mesos lluitant pels dos dies de descans setmanal. Després de varies jornades de vaga, amb un seguiment i participació massius, els conductors faràn vaga indefinida a partir del 15 d'abril. Els sotasignants volem manifestar:

 

  1. El nostre recolzament i solidaritat amb la lluita dels conductors de TMB, que reclamen unes condicions de treball dignes, amb dos dies de descans setmanal, per poder així conciliar la vida laboral i familiar.
  2. El transport públic de qualitat és una reivindicació històrica de la classe obrera, i els dos dies de descans setmanal pels conductors de TMB sens dubte aniràn en benefici del transport públic, millorant la seguretat dels usuaris i dels propis conductors.
  3. Aquesta lluita està recuperant els mètodes tradicionals de lluita dels treballadors, com són les assemblees amb discussió democràtica i votació a mà alçada per decidir tots els aspectes relacionats amb el pla de lluita.
  4. L'empresa, la Generalitat i l'Ajuntament (governat pel PSC i ICV- EUiA), junt als mitjans de comunicació, estan responent a les justes reivindicacions dels conductors amb la repressió: varis conductors detinguts i agredits pels Mossos, i sancions als delegats i treballadors més combatius (suspensions de sou i feina des de 15 dies fins a sis mesos) i amenaces d'acomiadament.

Per tot això, exigim:

 

  1. La resolució satisfactòria de les reivindicacions dels conductors, amb els dos dies de descans setmanal sense reducció salarial.
  2. La retirada immediata dels expedients i sancions a tots els treballadors.

 

Visca la lluita dels treballadors de TMB!

 

Pels dos dies de descans setmanal!

 

Firmat:

 

 

........................., a ....... de ........................... de 2008


Nueva página

Para mantenerse al día con nuestras actualizaciones, por favor visite nuestra nueva página en luchadeclases.org